prestaties, comfort en welbevinden

De gedeelde passie van bba binnenmilieu en onze klanten ligt bij het creëren van feelgoodbuildings waar mensen zich gezond en prettig voelen en waar men geen sick building klachten ervaart.

 

goed binnenmilieu loont

In een gebouw met een goed binnenmilieu voelen mensen zich comfortabel en gezond. Een slecht binnenmilieu kan leiden tot diverse gezondheidsklachten op de korte en lange termijn. Dat op zijn beurt heeft weer effect op de productiviteit en het ziekteverzuim. In een fris kantoor zijn gebruikers productiever en hebben minder ziekteverzuim. En daar draait het uiteraard om.

Investeren in een goed binnenmilieu loont! Dit heeft een positief effect op de prestaties en het comfort van de gebouwgebruikers. Het leidt daarnaast tot minder ziekteverzuim.

bba binnenmilieu heeft zelf ook veel onderzoek gedaan naar de effecten van het binnenmilieu op de mens. Hiernaast wordt in een tabel weergegeven wat voor effect het binnenmilieu heeft op de productiviteit en het ziekteverzuim. Klik hier om het volledige rapport te lezen.

gezond bouwen

 

bba binnenmilieu bv is een adviesbureau dat zich sinds 1996 bezig houdt met de ‘onzichtbare’ omgevingsaspecten. bba is gespecialiseerd in binnenmilieu, gezond bouwen,
installatietechniek, bouwfysica en arbeidsomstandigheden. We streven naar het realiseren van behaaglijke en comfortabele woon-, leer- en werkomgevingen.