Vanwege zijn invloedrijke rol om gezondheid en welzijn in gebouwen te bevorderen, wint bba binnenmilieu-collega Tim Beuker de WELL Community Award 2020. Het is alweer de tweede keer dat het International WELL Building Institute (IWBI) hem als WELL Faculty Member deze prijs toekent.

Innovatieve oplossingen

“De ontvangers van de IWBI Community Awards hebben ieder de WELL-beweging vooruit geholpen. Ze deden hun uiterste best om te zoeken naar nieuwe en innovatieve oplossingen voor projecten. En ze bevorderden de betrokkenheid van mensen in gebouwen en community’s. Het is deze passie, toewijding en betrokkenheid die IWBI waardeert”, aldus Rachel Hodgdon van IWBI.

Tim was niet alleen de eerste Nederlandse WELL AP. In 2018 benoemde IWBI hem tot de eerste WELL Faculty Member in Nederland. IWBI selecteert WELL Faculty members op basis van hun kennis van WELL en hun kennis over de relatie tussen de gebouwde omgeving en gezondheid en comfort. WELL zet alleen Faculty members in om de officiële WELL-workshops te geven, iets dat Tim regelmatig doet.

 • ir. Tim Beuker

  WELL AP + indoor climate specialist

  ir. Tim Beuker

  WELL AP + indoor climate specialist

  achtergrond
  TU Delft, Bouwtechnologie en Architectuur aan de faculteit Bouwkunde

  specialisatie
  WELL AP en WELL Faculty Member, binnenmilieu in utiliteitsgebouwen (bestaand en nieuwbouw) en complexe gebouwinstallaties

  nevenactiviteit
  WELL concept advisor Air & thermal comfort

  en verder
  sporter: hardloper, surfer, skiër en nog veel meer