bba binnenmilieu-collega Tim Beuker wint vanwege zijn invloedrijke rol om gezondheid en welzijn in gebouwen te bevorderen de WELL Community Award 2021. Het is alweer de derde keer dat het International WELL Building Institute (IWBI) hem als WELL Faculty Member deze prijs toekent.

Innovatieve oplossingen

“De ontvangers van de IWBI Community Awards 2021 hebben ieder de WELL-beweging vooruit geholpen. Ze deden hun uiterste best om te zoeken naar nieuwe en innovatieve oplossingen voor projecten. En ze bevorderden de betrokkenheid van mensen in gebouwen en community’s. Het is deze passie, toewijding en betrokkenheid die IWBI waardeert”, aldus Rachel Hodgdon van IWBI.

Want toewijding aan het opleiden van anderen en het pleiten voor gebouwen, organisaties en gemeenschappen die wereldwijde gezondheid ondersteunen, heeft invloed op het leven van talloze mensen en maakt de weg vrij voor een gezondere toekomst voor iedereen.

Tim was niet alleen de eerste Nederlandse WELL AP. In 2018 benoemde IWBI hem tot de eerste WELL Faculty Member in Nederland. IWBI selecteert WELL Faculty members op basis van hun kennis van WELL en hun kennis over de relatie tussen de gebouwde omgeving en gezondheid en comfort. WELL zet alleen Faculty members in om de officiële WELL-workshops te geven, iets dat Tim regelmatig doet.

 • ir. Tim Beuker

  WELL AP + indoor climate specialist

  ir. Tim Beuker

  WELL AP + indoor climate specialist

  achtergrond
  TU Delft, Bouwtechnologie en Architectuur aan de faculteit Bouwkunde

  specialisatie
  WELL AP en WELL Faculty Member, binnenmilieu in utiliteitsgebouwen (bestaand en nieuwbouw) en complexe gebouwinstallaties

  Klik hier voor meer informatie over Tim.